EBC Greenstuff

De EBC Greenstuff remblokken zijn vergelijkbaar met originele remblokken, met een paar kleine voordelen. De blokken zijn geschikt voor sportief straatgebruik. Daarnaast produceren de remblokken minder remstof en zijn bestand tegen hogere temperaturen. Vooral geschikt voor de lichtere BMW’s (1 en 3 serie). 
Samenvattend:

+ Looks
+ Minder remstof
– Geen groot verschil met origineel/ATE

greenstuff2
Redustuff

EBC Redstuff

 1. Redstuff remblokken zorgen voor zeer weinig remstof in combinatie met zeer goede rem-eigenschappen! Deze blokken zijn te gebruiken als vervanging van de originele remblokken, maar zijn beter geschikt voor sportief gebruik en gebruik op zwaardere voertuigen (5 serie en groter).
  Samenvattend:

  + Zeer goede remeigenschappen
  + Ook geschikt voor zwaardere voertuigen
  + Zeer weinig remstof
  – Prijs stuk hoger dan origineel

EBC Yellowstuff

Het bekendste en populairste remblok van EBC. Geeft een duidelijke upgrade ten opzichte van origineel en kan incidenteel trackday gebruik weerstaan. Ideaal voor een straat auto die enkele keren op het circuit wordt gebruikt. Geven meer stof af dan originele remblokken. De grootste winst zit in de toegenomen bite en hitte bestendigheid, niet in puur remvermogen (+15%). 
Samenvattend:

+ Hoge hittebestendigheid
+ Goede bite, zowel koud als warm
– Meer stof productie

yellow
Bluestuff

EBC Bluestuff

Dit zeer sportieve remblok is geschikt voor circuitgebruik, maar kan ook op straat nog worden gebruikt. De levensduur en remeigenschappen zijn zeer goed. Deze remblokken zijn niet voor elke auto verkrijgbaar, en in sommige landen niet goedgekeurd voor de openbare weg. 
Samenvattend:

+ Zeer geschikt voor circuitgebruik
+ Ook koud hoog remvermogen en goede bite
– Niet voor elke auto verkrijgbaar
– Niet overal goedgekeurd op de openbare weg

EBC Orangestuff

De EBC Orangestuff remblokken zijn echte high-performance remblokken met een zeer hoge hittebestendigheid. De remblokken remmen uitermate goed bij warme remmen, maar zijn alleen geschikt voor circuit gebruik. 

+ Zeer goede sportieve prestaties
+ Lange levensduur
– Zeer veel stof
– Niet geschikt voor openbare weg

Orangestuff